Γιορτινό Παζάρι Στήριξης!

Σας προσκαλούμε όλες, όλα και όλους στο Γιορτινό μας Παζάρι, το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, για την στήριξη του κοινωνικού μας εργαστηρίου!

Θα σας περιμένουμε στον χώρο μας στο 34 της οδού 1770 στο κέντρο του Ηρακλείου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα!

Ζούμε σε μιά σκοτεινή εποχή και πρέπει να την φωτίσουμε με δράσεις αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και αλληλοβοήθειας! Κάθε μέρα δεχόμαστε νέα αιτήματα για μαθήματα αλλά και για είδη πρώτης ανάγκης από οικογένειες και μεμονωμένα άτομα που έτυχε να βρίσκονται στον δρόμο της προσφυγιάς, την ανέχειας, του αποκλεισμού.

Εμείς με την υποστήριξη σας, χωρίς καμμιά βοήθεια από κρατικούς, τοπικούς και άλλους φορείς, σε μιά εποχή ζώφου και πολιτικών αποτροπής και φτωχοποίησης, προσπαθούμε καθημερινά να δώσουμε αλλά και να πάρουμε λίγο από το φως που αγωνίζεται κόντρα στο σκοτάδι. Ελάτε να γνωρίσετε το εργαστήρι και τα μαθήματά μας, τρόπους να βοηθήσετε και φυσικά να διαλέξετε από τα χειροτεχνήματα που φτιάχνουμε εδώ ή μας έχουν προσφέρει, για τα γιορτινά σας δώρα!

* Θα συλλέγουμε επίσης καθόλη την διάρκεια των γιορτών καινούργια εσώρουχα (μόνο σε κλειστές συσκευασίες) και κάλτσες για γυναίκες και παιδιά και επιτραπέζια παιχνίδια (καινούρια ή σε καλή κατάσταση) για ηλικίες 0-14 ετών.

** Κατά τη διάρκεια του παζαριού θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή διασποράς του COVID-19.

Follow Us:

Μια σκέψη στο “Γιορτινό Παζάρι Στήριξης!”

 1. Παράλληλα συγκεντρώνουμε τα παρακάτω είδη:
  📚🧮🧩🧸🎯 Παιχνίδια και βιβλία για παιδιά από 1-17 ετών, καινούρια ή μεταχειρισμένα, πάντα σε καλή κατάσταση, χωρίς φθορές και ελλειπή κομμάτια, θα ταξινομηθούν, πακεταριστούν μαζί με όμορφες χειροποίητες κάρτες που μας έδωσαν απο την Ε’ τάξη του 1ου Δημοτικού Ηρακλείου και θα δοθούν τις προσεχείς ημερες των χριστουγεννιάτικων διακοπών.
  Εκτός απο βιβλία και παιχνίδια συλλέγονται και τα παρακάτω:
  – γάλα μακράς διάρκειας εβαπορέ
  – βρεφικές φόρμουλες
  – βρεφικές πάνες Νο 3, 4, 5, 6
  – μαρμελάδες
  – μέλι
  – δημητριακά
  – μπισκότα και συσκευασμένα σνακ
  – σερβιέτες
  – καινούργια εσώρουχα (μόνο σε κλειστές συσκευασίες)
  – καινούριες κάλτσες για γυναίκες και παιδιά
  – οδοντόκρεμες
  Ευχαριστούμε!
  #mutualaid
  #solidarity_action
  #wehelpeachother

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *