Γιορτή Αλληλεγγύης!

Την Παρασκευή 24 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η Γιορτή Αλληλεγγύης του Κοινωνικού Εργαστηρίου της Θάλασσας Αλληλεγγύης στην εξωτερική αυλή του Κοινωνικού Χώρου των Ιδρυμάτων Α. & Μ. Καλοκαιρινού.

Από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το βραδάκι ετοιμάσαμε κεράσματα με καφέ και τσάι, έκθεση των δημιουργίων μαθητών/μαθητριών μας από τα τρέχοντα τμήματα του εργαστηρίου ραπτικής, και εμπλουτίσαμε το πρόγραμμα με παιδικά εργαστήρια κατασκευής μουσικών οργάνων με απλά υλικά το πρωί και πηλού για την δημιουργία των “χεριών αλληλεγγύης” το απόγευμα, αλλά και με το εργαστήρι που πραγματοποιήθηκε από τρεις μαθήτριές μας όπου ε(μ)πλεξαν κουρλάκια διαφόρων ειδών και έφεραν αφρικανικό αέρα στην αυλή!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα Ιδρύματα Α. & Μ. Καλοκαιρινού αρχικά, τον κοινωνικό λειτουργό του Κοινωνικού τους Χώρου Διονύση Κοκκώνη και τους υπόλοιπους εργαζομένους, που κάθε φορά αγκαλιάζουν τις προσπάθειές και τις εκδηλώσεις μας.

Καθώς επίσης ευχαριστούμε έναν σημαντικό αριθμό ανθρώπων τους φίλους/φίλες, μαθητές/μαθήτριες, αλληλέγγυους/ες του κοινωνικού μας εργαστηρίου που χωρίς την υποστήριξη και συμμετοχή τους τίποτε δεν θα ήταν δυνατό: ευχαριστούμε Χριστόφορε, Πέτρα, Στεφανία, Ηρώ, Μαριλού, Στέλιο, Νεφέλη, Μαρία Κρ., Μούσα, Χεκμάτ, Σαχμπάζ, Ρισγουάζ, Αϊσέ, Ζάχρα, Νίκη, Αϊτοχάν, Αιγιορέ, Μύριαμ, Αμπίρ, Χάουλα, Ομέρ, που ήσασταν εκεί, ενισχύσατε και βοηθήσατε στην Γιορτή μας, αλλά και όλους/ες όσους/ες πέρασαν ενημερώθηκαν, παρακολούθησαν, χάρηκαν με την χαρά μας.Όπως μας λέει και ο αγαπημένος μας Χεκματ: ο ένας βοηθάει τον άλλο, και είμαστε όλοι για έναν και ένας για όλους.Σας ευχαριστούμε όλους!

Η Ομάδα της Θάλασσας Αλληλεγγύης

* τα εργαστήρια μας απευθύνονται σε ντόπιους, μετανάστες, πρόσφυγες, πληθυσμιακές και κοινωνικές ομάδες που αντιμετωπίζουν τον κοινωνικό αποκλεισμό, πραγματοποιούνται δωρεάν (καμμία διάκριση με βάση το θρήσκευμα, την καταγωγή, την εθνικότητα, την διοικητική κατάσταση, το φύλο, τον σεξουαλικό προσδιορισμό, και την ηλικία.) από εθελόντριες και εθελοντές και στηρίζονται σε δωρεές και δράσεις αλληλεγγύης.Φωτογραφίες από

Follow Us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *